08. 11. 2024
Sous Chef – pomočnik vodji kuhinje (m/ž)
RegijaSavinjska regija
Področje delaTurizem / Prosti čas
Tip dela:Strokovna in vodstvena delovna mesta
Opis
Iščemo strastnega Sous Chefa – pomočnik vodji kuhinje (m/ž), ki se bo pridružil naši ekipi in pomagal dvigniti našo kulinariko na še višjo raven. Če imate radi izzive in želite delati v čudovitem okolju Logarske doline, kjer se trudimo postati vrhunska restavracija in se postaviti na kulinarični zemljevid širše regije, je to priložnost za vas!TVOJE NALOGE BODO:
- Odgovornost za kvalitetno pripravo hrane.
- Spremljanje zaloge.
- Zagotovljen red in čistoča v kuhinji.
- Vodenje ekipe.
- Priprava lokalne hrane v hotelski fine dining restavraciji.
- Sodelovanje pri pripravi jedilnikov.
- Priložnost za delo v prestižnem hotelu,
- Možnost učenja in razvoja pod mentorstvom priznanega chefa Toma Čoparja, ki sodeluje z vrhunskim chefom Janezom Bratovžem.
- Sodelovanje pri odprtju nove fine dining restavracije spomladi.
- Priložnost za sodelovanje pri Tednu restavracij in drugih kulinaričnih dogodkih.
- Ima 3-5 let izkušenj v kuhinji, zaželena izkušnja s fine diningom.
- Je odgovoren in sposoben timskega dela.
- Zna slovensko (ni pa pogoj).
Če ste pripravljeni na novo kulinarično pustolovščino in želite postati del naše zgodbe, pošljite svojo prijavo na . Za več informacij smo na voljo na 031/611-869 (Jan). Pridružite se nam in skupaj ustvarjajmo nepozabne kulinarične izkušnje!
Najnovejša delovna mesta
- Strokovna in vodstvena delovna mesta
- Beogradski region
- Splošna delovna mesta
- Podravska regija
- Strokovna in vodstvena delovna mesta
- Gorenjska regija
- Splošna delovna mesta
- Goriška regija
- Splošna delovna mesta
- Osrednjeslovenska regija
- Strokovna in vodstvena delovna mesta
- Osrednjeslovenska regija
- Strokovna in vodstvena delovna mesta
- Podravska regija
- Strokovna in vodstvena delovna mesta
- Savinjska regija
- Splošna delovna mesta
- Podravska regija